LED2LIGHT

Energiebesparende technieken

LED 2 LIGHT

LED 2 LIGHT is een eenmanszaak onder leiding van Dhr. Bruno Impens, gegradueerde in de elektromechanica en gespecialiseerd in onderhoudstechnieken. Door zijn ervaring als onderhoudstechnieker de man bij uitstek voor het zoeken naar fouten en het vinden van degelijke oplossingen op maat van de klant. Bovendien voldoen wij als geregistreerd aannemer aan de strenge wettelijke richtlijnen en kwaliteitsnormen.

Aangezien wij steeds werken met dezelfde materialen van dezelfde leveranciers kunnen wij een scherpe prijs- /kwaliteit verhouding garanderen met kwalitatieve materialen van o.a. Vynckier, Niko, Gardy, Schneider, ... Al deze merken zijn goedgekeurd volgens de Europese normen. Hierdoor kunnen wij garant staan voor de perfecte werking van de materialen en dus ook de installaties, dit zowel voor nieuwbouw als renovatie.

Wij dragen klanttevredenheid en persoonlijk contact met de klant zeer hoog in het vaandel. Dit stelt ons dan ook in staat om steeds weer echt maatwerk van topkwaliteit af te leveren volledig volgens de wensen van de klant. Niets is te moeilijk of te gek, wij proberen steeds de beste oplossing aan te reiken en dit uiteraard zonder het oog te verliezen voor het totale kostenplaatje.

 

Bent u een handige harry en denkt u : "Dat kan ik ook!" ? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres, wij kunnen u als doe het zelver de nodige materialen bezorgen gecombineerd met de nodige ondersteuning en opleiding indien gewenst.